Skip to main content

We Light Up Your Event

Bij Dark To Light zijn we gespecialiseerd in het verhuren van licht- en geluidsapparatuur voor allerlei soorten evenementen. We bieden een breed scala aan producten aan, waaronder podiumverlichting, geluidsinstallaties, DJ-apparatuur en special effects.

Verlichting

Dark to Light heeft een breed aanbod aan verlichting. Denk hierbij aan Ledverlichting, Parren, Blacklights en meer.

Audio

Om uw evenement compleet te maken levert Dark to Light ook speakers en andere audioapparatuur.

Special FX

Naast de verlichting heeft Dark to Light ook veel special effects. Denk hierbij aan Lasers, Stroboscopen, Bellenblaasmachines en meer.

Apparatuur

Als u denkt aan apparatuur kunt u denken aan versterkers voor het geluid en DJ-sets.

Event support

Voor serieuzere zaken kan je ons ook bellen. We zetten ons o.a. in als parkeerbeheer bij jouw evenement of we schrijven een veiligheidsplan.

Foto & video

Fotografie is een groot onderdeel van onze diensten. Onze professionele fotograaf schiet de mooiste foto’s of video’s op uw feest of evenement.

Over Dark to Light

Onze prioriteit ligt bij het leveren van hoogwaardige apparatuur tegen betaalbare prijzen. We begrijpen dat de kwaliteit van het geluid en licht van essentieel belang is voor elk evenement, en daarom zorgen we er altijd voor dat onze apparatuur in topconditie verkeert.

Ons team van ervaren technici staat klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste apparatuur voor uw specifieke behoeften. We bieden ook advies en ondersteuning bij de installatie en bediening van de apparatuur om ervoor te zorgen dat uw evenement soepel verloopt en de gewenste sfeer creƫert.

Of het nu gaat om een kleine bijeenkomst of een groot evenement, bij Dark To Light hebben we de expertise en apparatuur om ervoor te zorgen dat uw evenement een succes wordt.

We Light Up Your Event

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze diensten en producten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via onderstaande knop. We zullen zo snel mogelijk reageren op uw bericht en u helpen bij het organiseren van uw volgende evenement met onze licht- en geluidsapparatuur.

Roy Philip
Licht- en geluidstechnicus